Trafic E-Tech Electric Accessoires en opties


Ga efficiënt aan het werk met deze sterk bedrijfswagen

De nieuwe Renault TRAFIC E-Tech Electric heeft een sterk karakter en is stijlvoller dan ooit. Vervoer makkelijk zware lasten met dakdragers en ga veilig op pad door de ingebouwde dodehoekspiegel in de zonneklep. Je bent altijd verbonden terwijl je rijdt dankzij de multimediasystemen van de Renault Trafic E-Tech Electric.

Exterieur

Renault

Diverse dakdragers
Er zijn diverse dakdragers voor de Renault TRAFIC E-Tech Electric. Hiermee kunnen zware materialen veilig vervoerd worden.

Renault

Full LED- koplampen & lampen met dubbele functie
De krachtige full LED-technologie zorgt voor een grotere verlichtingscapaciteit. De lampen met dubbele functie dienen als mistlampen en zorgen voor verlichting bij elke bocht.

Renault

verchroomde spiegelkappen

Deze buitenspiegels bieden een extra detail om de Trafic E-Tech Electric nog luxer te maken.

Interieur

Renault

Altijd verbonden terwijl je rijdt
Door de nieuwe multimediasystemen en diensten blijf jij altijd verbonden in jouw TRAFIC E-Tech Electric. Koppel je smartphone en bedien jouw favoriete apps via het grote touchscreen in het dashboard.

Renault

Achteruitrijcamera & parkeersensoren
Parkeer je Renault TRAFIC E-Tech Electric gemakkelijk met de achteruitrijcamera en parkeersensoren. Het beeld is geïntegreerd in het navigatiesysteem of in je achteruitkijkspiegel.

Renault

Personaliseer het interieur
Personaliseer het interieur van jouw nieuwe Renault TRAFIC E-Tech Electric met stoelen naar eigen wens. Kies voor een multifunctionele bijrijdersbank met papierhouder en werkruimte bijvoorbeeld.

Renault

Extra opbergmogelijkheden
De nieuwe Renault Trafic E-Tech Electric biedt veel opberg- mogelijkheden zoals het opbergvak in het dashboard. Hiermee berg je je belangrijke spullen gemakkelijk op en blijft het uit het zicht.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!