Renault TRAFIC E-Tech Electric afmetingen


Technische gegevens TRAFIC E-Tech Electric

De nieuwe TRAFIC E-Tech Electric is geschikt voor alle personen en soorten belading. Door zijn laadlengte en bruikbare inhoud vervoert hij alles! Hij heeft een vindingrijke doorlaadmogelijkheid en kan hiermee alle materialen, gereedschap of andere omvangrijke voorwerpen gemakkelijk vervoeren

De Renault Trafic E-Tech Electric is beschikbaar in diverse formaten. Er zijn 5,08 en 5,48 meter lange uitvoeringen en qua hoogte zijn er 2 varianten, die 1,97 of 2,5 meter hoog zijn. Afhankelijk van de gekozen lengte- en hoogte biedt de Trafic E-Tech Electric een laadvolume van 5,8 tot 8,9 kubieke meter.

TRAFIC E-Tech electric op maat


Een oplossing voor elk bedrijf

Vergroot de mogelijkheden met de nieuwe Renault TRAFIC E-Tech electric. Er zijn meerdere op- en ombouwmogelijkheden die passen bij jouw professionele behoeften. Van gekoeld vervoer tot opbergkasten in de laadruimte. De aangepaste voertuigen van Renault zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met gecertificeerde ombouwers. Hiermee wordt een hoge kwaliteit gegarandeerd en kan er worden voldaan aan uw specifieke wensen.

Renault

Goederenvervoer

Vervoer etenswaren gekoeld met onze ombouwmogelijkheden. Jouw vervoer komt met de nieuwe TRAFIC op gewenste temperatuur aan op bestemming. Een ideale oplossing voor de voedingsindustrie of evenementen.

Renault

Bouwsector en aanverwante beroepen

Ben je werkzaam in de bouwsector, detailhandel of een andere specifieke sector? Renault Bedrijfswagens biedt een ruim aanbod aan oplossingen. Bescherm je laadruimte of maak een mobiele werkruimte van je Renault TRAFIC.

Renault

Personenvervoer

Renault biedt verschillende mogelijkheden voor het vervoeren van minder valide personen. De nieuwe TRAFIC is ruim en comfortabel. Met deze efficiënte bedrijfswagen vervoer je personen veilig van A naar B.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!