Stam Austral acties 

 

Speciale AutoWeek Renault editie

Lees nu de AutoWeek Renault-editie. In deze special lees je alles over de onafhankelijke rijtesten van de Megane E-Tech electric, de Austral en de nieuwe Clio!

Lees nu de AutoWeek Renault editie

Download AutoWeek Renault editie
 

Rijd de Austral snel met de 5 zekerheden van Renault of Voorraad Deals!

Rijd snel weg in een Renault Austral uit voorraad en profiteer van de Voorraad Deals met €6.000 korting of de 5 zekerheden van Renault met 5 jaar garantie, €2.500 extra inruilpremie, financiering met 1,9% rente, 5 jaar routeservice Europa en rijden in 2023!

Profiteer van extra voordeel bij Stam!

BEKIJK VOORRAAD
 

Jong gebruikte Renault Austral Occasions

Youngster met weinig kilometers, maximaal 1 jaar oud en 2 jaar Top Occasion Garantie.

 

Een nieuwe Renault financieren | Stam

Je auto financieren? Dat kan bij Stam. Bekijk alle actie financieringen.

Aantrekkelijk Financieren

MEER INFORMATIE

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.

Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!