Renault CAPTUR accessoires


Geef je Renault CAPTUR iets extra’s...

Zowel van binnen als van buiten kun je jouw nieuwe Renault Captur anno 2024 aanpassen naar je eigen wensen. Vind auto altijd terug in volle donkere parkeergarages met verlichting onder de carrosserie of geniet van een optimale sportieve ervaring met de sportieve accessoires. Laat je verrassen door alle accessoires voor de Renault CAPTUR.

BEKIJK ACCESSOIRES PER MODEL

Exterieur

Verlichting onder de carrosserie
Nooit meer eindeloos hoeven zoeken naar jouw CAPTUR op een drukke of volle parkeerplaats? Zodra je op de afstandsbediening drukt of in de buurt komt van jouw auto, gaat automatisch de verlichting aan onder de carrosserie.

Semi-elektrische wegklapbare trekhaak
Zonder gereedschap en binnen enkele seconden wel of geen trekhaak onder je CAPTUR? Met de semi-elektrisch wegklapbare trekhaak is dit mogelijk! Het gemak van een trekhaak, zonder dat het afbreuk doet aan het design.

Renault Captur welkomsverlichting
Renault

Stijlvolle dakdragers
Wil je je CAPTUR een sportieve touch meegeven? Met deze stijlvolle dakdragers geef je jouw Renault CAPTUR nét even dat extra mooie uiterlijk.

Renault

Exterieur personalisatiepakketten
Versterk het stijlvolle en sportieve karakter van jouw Renault CAPTUR met de personalisatiepakketten "pearl grey" of "gloss black" met inzetstukken op de voor en achterbumpers en bij de "pearl grey" zelfs bij de buitenspiegelkappen.  Zo is jouw nieuwe Renault CAPTUR nog net iets specialer.

Interieur

Renault Captur Esprit Alpine vloermatten

Hoogwaardige esprit-alpine vloermatten
De matten beschermen de vloer in de auto perfect. Ze zijn speciaal voor deze auto ontworpen en opmaat gemaakt. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en beschermen het interieur van de auto waar deze veel gebruikt wordt.

Renault Captur hoofsteun kussens

Premium comfortkussen op hoofdsteun achterin
Het hoofdsteunkussen met de Alcantana-bekleding biedt extra steun en comfort achterin jouw Renault CAPTUR. Makkelijk te installeren en eenvoudig te verwijderen.

Multifunctionele organizer op de voorstoel
Praktisch, slim en stijlvol: extra opbergplekjes voor het hele gezin met deze multifunctionele organiser op de achterkant van de voorstoel. In een van de 5 vakken en 2 elastiek banden berg je makkelijk een tablet, boek, waterfles of bijvoorbeeld een paraplu. 

Sportpedalen en verlichte instaplijsten
Maak jouw CAPTUR extra sportief met deze set beschermers die je op de pedalen kunt klikken. Bovendien maakt het roestvrijstalen Renault logo van de instaplijsten jouw nieuwe Renault CAPTUR helemaal af. En bij de openen van de deuren licht het mooi op.

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 806,60 of € 775,60 voor E-TECH Plug-in 160, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij), recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw, uitsluitend voor Plug-in hybrid 160). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

* Je hebt een data-abonnement nodig om apps van Google Play te kunnen gebruiken. Hiervoor hoef je alleen maar je telefoon te verbinden met je auto. Zo maak je gebruik van de data van je telefoon. Of je kunt een apart data-abonnement afsluiten bij onze partner Orange, waarbij de eerste 3 GB gratis zijn (geldig gedurende 6 maanden, pay-as-you-go) (beschikbaarheid afhankelijk van het land).

Let op Early-Bird aanbod is beperkt beschikbaar, op=op.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!