Renault CAPTUR accessoires


Geef je Renault CAPTUR iets extra’s...

Zowel van binnen als van buiten kun je jouw nieuwe Renault CAPTUR anno 2020 aanpassen naar je eigen wensen. Vind auto altijd terug in volle donkere parkeergarages met verlichting onder de carrosserie of geniet van een optimale geluidservaring met het Focal-pakket. Laat je verrassen door alle accessoires voor de Renault CAPTUR.

BEKIJK ACCESSOIRES PER MODEL

Exterieur

Verlichting onder de carrosserie
Nooit meer eindeloos hoeven zoeken naar jouw CAPTUR op een drukke of volle parkeerplaats? Zodra je op de afstandsbediening drukt of in de buurt komt van jouw auto, gaat automatisch de verlichting aan onder de carrosserie.

Semi-elektrische wegklapbare trekhaak
Zonder gereedschap en binnen enkele seconden wel of geen trekhaak onder je CAPTUR? MEt de semi-elektrisch wegklapbare trekhaak is dit mogelijk! Het gemak van een trekhaak, zonder dat het afbreuk doet aan het design.

Renault
Renault

Haaienvin antenne
Wil je je CAPTUR een sportieve touch meegeven? Met deze haaienvin antenne geef je jouw Renault CAPTUR nét even dat extra snelle uiterlijk.

Renault

Carrosserie Beschermingspakket
Bescherm jouw Renault CAPTUR tegen kleine deukjes en lichte schade, met het carrosserie beschermingspakket. Zo blijft jouw nieuwe Renault CAPTUR ook zo lang mogelijk nieuw.

Interieur

Renault

Hoogwaardige textielen vloermatten
De matten beschermen de vloer in de auto perfect. Ze zijn speciaal voor deze auto ontworpen en opmaat gemaakt. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en beschermen het interieur van de auto waar deze veel gebruikt wordt.

Renault

Stoelhoezen
Voorkom vervelende vlekken op de bekleding van jouw Renault CAPTUR en bescherm de stoelen met deze luxe kunstlederen stoelhoezen. Makkelijk te installeren en eenvoudig schoon te maken.

Smartphonelader op basis van inductie
Altijd met een opgeladen telefoon op je bestemming komen door slechts je smartphone op het laadpunt in het middenconsole te leggen. Draadloos, eenvoudig en effectief.

Focal-pakket
Geniet in jouw CAPTUR van je favoriete muziek met de Focal-luidsprekers. Deze luidsprekers voldoen aan de hoge eisen van échte muziekliefhebbers.

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 806,60 of € 775,60 voor E-TECH Plug-in 160, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij), recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw, uitsluitend voor Plug-in hybrid 160). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!