Captur Motoren


De nieuwe Renault CAPTUR: maximale prestaties, minimaal verbruik...

De Renault Captur is bij Stam, afhankelijk van de gekozen uitvoering, verkrijgbaar met drie verschillende motoren die garant staan voor efficiëntie en topprestaties. Je kunt kiezen voor een benzine, mild Hybrid, Full Hybrid of een Bi-fuel motor. Bepaal zelf welke uitvoering het beste bij jouw rijstijl past.

 Benzine TCe 90: instapmotor zonder concessies

Het relatief lage brandstofverbruik met een bruikbaar koppel over een breed toerengebied, maakt deze motor tot een uiterst comfortabele en zuinige metgezel onderweg. Soepel schakelend door de zes versnellingen arriveer je uitgerust op je bestemming. De motor ontwikkelt 90pk/67kW en is daarmee ideaal voor de dagelijkse ritten.

 mild hybrid 160: maximale performance

De Renault Captur is natuurlijk beschikbaar met de mild hybrid 160 EDC. De motor met maar liefst 160pk/116kW topvermogen is gecombineerd met de EDC automatische versnellingsbak voor maximale prestaties, voortreffelijke loop, snelle launch en daardoor onophoudelijk rijplezier. Je hoeft nog maar af en toe te tanken. Niet zo vaak, want ook deze aandrijving werkt zeer efficiënt.

TCe 100 LPG 

voordelig rijden? Met het Bi-Fuel-systeem (LPG en benzine) heeft de TCe 100 LPG-motormet 100 pk en een handgeschakelde versnellingsbak zowel lagere brandstofkosten als een lagere CO2-uitstoot.

Geniet van milieubewust autogebruik en gereduceerd brandstofverbruik dankzij deze combinatie van LPG en benzine.

E-Tech hybrid 145

De Captur E-Tech full hybrid is voorzien van 2 elektrische motoren en een verbrandingsmotor en levert in totaal 140 pk (103 kW). Beleef de fantastische rijervaring in de Captur met de 145 pk E-Tech full hybrid-motor. Krachtige prestaties, tot 80% elektrisch rijden in de stad, een groot rijbereik tot 1000 km en tot 40% minder brandstofverbruik. De batterij laadt eenvoudig op tijdens het rijden.

Met de Captur E-Tech full hybrid verminder je je CO2-uitstoot en verlaag je je brandstofverbruik.

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 806,60 of € 775,60 voor E-TECH Plug-in 160, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij), recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw, uitsluitend voor Plug-in hybrid 160). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

* Je hebt een data-abonnement nodig om apps van Google Play te kunnen gebruiken. Hiervoor hoef je alleen maar je telefoon te verbinden met je auto. Zo maak je gebruik van de data van je telefoon. Of je kunt een apart data-abonnement afsluiten bij onze partner Orange, waarbij de eerste 3 GB gratis zijn (geldig gedurende 6 maanden, pay-as-you-go) (beschikbaarheid afhankelijk van het land).

Let op Early-Bird aanbod is beperkt beschikbaar, op=op.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!