Captur Motoren


De nieuwe Renault CAPTUR: maximale prestaties, minimaal verbruik...

De Renault CAPTUR is bij Stam, afhankelijk van de gekozen uitvoering, verkrijgbaar met drie verschillende motoren die garant staan voor efficiëntie en topprestaties. Je kunt kiezen voor een benzine, Plug-in hybride benzine of een Bi-fuel motor. Bepaal zelf welke uitvoering het beste bij jouw rijstijl past.

 TCe 90: instapmotor zonder concessies

Het relatief lage brandstofverbruik met een bruikbaar koppel over een breed toerengebied, maakt deze motor tot een uiterst comfortabele en zuinige metgezel onderweg. Soepel schakelend door de zes versnellingen arriveer je uitgerust op je bestemming. De motor ontwikkelt 90pk/67kW en is daarmee ideaal voor de dagelijkse ritten.

 mild hybrid 140: even zuinig als dynamisch

De mild hybrid technologie is toegepast op de in samenwerking met Daimler ontwikkelde 1.3 viercilindermotor met directe inspuiting. Hierdoor pakt de motor mooi op bij lage toerentallen en is het verbruik vergelijkbaar met dat van de TCe 90 driecilinderversie.

Het topvermogen van 140pk/103kW wordt via een zesversnellingsbak handmatig overgebracht op het asfalt of via de moderne EDC automatische versnellingsbak. In beide gevallen gaat rijgenot voor op alles.

 mild hybrid 160: maximale performance

De crème de la crème is voor de Captur natuurlijk de mild hybrid 160 EDC. De motor met maar liefst 160pk/116kW topvermogen is gecombineerd met de EDC automatische versnellingsbak voor maximale prestaties, voortreffelijke loop, snelle launch en daardoor onophoudelijk rijplezier. Je hoeft nog maar af en toe te tanken. Niet zo vaak, want ook deze aandrijving werkt zeer efficiënt.

E-Tech plug-in hybrid 160 

De nieuwe Captur E-Tech plug-in hybrid biedt je de responsiviteit van een elektrische auto in een hybride auto. De nieuwe Captur E-Tech plug-in hybrid gebruikt daarvoor de dubbele aandrijving om dagelijks in volledig elektrische modus te rijden met een ruime actieradius tot wel 50 km* (in gecombineerde WLTP-cyclus). Ga je een weekendje weg? Schakel eenvoudig over op de hybride modus en vergroot je actieradius.

Geniet van milieubewust autogebruik en gereduceerd brandstofverbruik met de innovatieve versnellingsbak en de energieterugwinningstechnologie die is gebaseerd op onze Formule 1-expertise.

E-Tech hybrid 145

De Captur E-Tech full hybrid is voorzien van 2 elektrische motoren en een verbrandingsmotor en levert in totaal 140 pk (103 kW). De Captur E-Tech full hybrid is stil, comfortabel en levert hoge prestaties. Zo geniet je van elke rit. De automatische versnellingsbak met meerdere rijmodi zorgt daar natuurlijk ook voor.

Met de Captur E-Tech full hybrid verminder je je CO2-uitstoot en verlaag je je brandstofverbruik.

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 806,60 of € 775,60 voor E-TECH Plug-in 160, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij), recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw, uitsluitend voor Plug-in hybrid 160). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!