Clio accessoires

Maak van de Renault Clio jóuw Renault Clio

Zowel van binnen als van buiten kun je jouw nieuwe Renault Clio 2023 aanpassen naar je eigen wensen. Accentueer de sportiviteit van jou en jouw nieuwe Clio, val op met het exterieur en blijf altijd verbonden met de handige accessoires.

Exterieur

Renault Clio exterieur

Vervoer eenvoudig je fiets(en)

Ben jij net zo sportief als je nieuwe Renault Clio? Cool! Met de handige fietsendrager neem eenvoudig je fiets mee naar je volgende avontuur!

Nieuwe Renault Clio buitenspiegel

Accentueer je buitenspiegels met verchroomde kappen

Ben je klaar om het verschil te maken? Geef de buitenspiegels van je Renault een extra opvallende look met verchroomde buitenspiegelkappen.

Renault Clio

Extra sportiviteit met lichtmetalen velgen

Personaliseer jouw nieuwe Clio met velgen die opvallen! Je hebt keuze uit verschillende velgen per uitvoering. Kies welke het beste bij jou en jouw Clio passen.

Renault Clio 2023 koplampen

Esprit Alpine

Extra snelheid, extra sportiviteit én extra stijl? Kies dan voor de nieuwe Renault Clio Esprit Alpine versie. Deze versie heeft een bredere grille, F1-blade en een bijpassend interieur. Past deze versie bij jou?

Interieur

Renault Clio

Laad je telefoon tijdens je rit draadloos op

Met deze functie kom je nooit meer met een lege telefoon batterij aan! Je legt je smartphone eenvoudig op het aansluitingspunt en je kunt laden! Hiervoor heb je geen kabels nodig.

Renault Clio

Blijf verbonden onderweg

Dankzij het handige multimediasysteem van de Renault Clio blijf je onderweg altijd verbonden! Koppel eenvoudig je smartphone en luister bijvoorbeeld naar je favoriete muziek.

Renault Clio

Sportpedalen voor je Clio

Geef het interieur van je Renault Clio een extra sportieve look met sportpedalen. Je kunt ze gemakkelijk op je oorspronkelijke pedalen klikken. Ga voor de extra sportieve rijervaring!

Renault Clio

Het interieur van de Clio Esprit Alpine

In de Alpine-versie is de bekleding voorzien van bijpassende logo's, kenmerkende stiksels en de Franse vlag, met een subtiele knipoog naar het rijke erfgoed.

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 726,60 of € 695,60 voor E-TECH 140, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij), recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw, uitsluitend voor E-TECH 140). . 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. . Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!