✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30776 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault CLIO accessoires

Maak van de Renault CLIO jóuw Renault CLIO...

Zowel van binnen als van buiten kun je jouw nieuwe Renault CLIO anno 2020 aanpassen naar je eigen wensen. Vind je auto altijd terug in volle, donkere parkeergarages met verlichting onder de carrosserie of geniet van een optimale geluidservaring met het Focal-pakket.

Exterieur

Renault

Haaienvin antenne
Wil je je CLIO een sportieve touch meegeven? Met deze haaienvin antenne geef je jouw Renault CLIO nét even dat extra snelle uiterlijk.

Renault

Verlichting onder de carrosserie
Nooit meer eindeloos hoeven zoeken naar jouw CLIO op een drukke of volle parkeerplaats? Zodra je op de afstandsbediening drukt of in de buurt komt van jouw auto, gaat automatisch de verlichting aan onder de carrosserie.

Renault

Verlichte instaplijsten
Bescherm de instaplijst van jouw Renault CLIO in stijl. Kies de versie met verlichting? Dan wordt de instaplijst bij de voorportieren verlicht wanneer die geopend wordt.

Renault

Carrosserie Beschermingspakket
Bescherm jouw Renault CLIO tegen kleine deukjes en lichte schade, met het carrosserie beschermingspakket. Zo blijft jouw nieuwe Renault CLIO ook zo lang mogelijk nieuw.

Interieur

Renault

Stoelhoezen
Voorkom vervelende vlekken op de bekleding van jouw Renault CLIO en bescherm de stoelen met deze luxe kunstlederen stoelhoezen. Makkelijk te installeren en eenvoudig schoon te maken.

Armsteun voorin
Zo comfortabel mogelijk kilometers maken? kies dan voor een extra armsteun voor meer comfort én extra opbergruimte.

Smartphonelader op basis van inductie
Altijd met een opgeladen telefoon op je bestemming komen door slechts je smartphone op het laadpunt in het middenconsole te leggen. Draadloos, eenvoudig en effectief.

Focal-pakket
Geniet in jouw CLIO van je favoriete muziek met de Focal-luidsprekers. Deze luidsprekers voldoen aan de hoge eisen van échte muziekliefhebbers.

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 703,90 of € 672,90 voor E-TECH 140, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 51,10, deels btw-vrij), recyclingsbijdrage (t.w.v. € 35,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw, uitsluitend voor E-TECH 140). . 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. . Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.