Renault Clio kleuren

Welke Renault Clio past bij jou? Ontdek jouw kleur

De Renault Clio 2024 is verkrijgbaar in maar liefst zeven verschillende kleuren. Ga voor stijlvol zwart, sportief blauw, tijdloos grijs of opvallend rood. Er is altijd een uitvoering die bij jou past. Kies uit het uitgebreide kleurenpalet en maak jouw stijl compleet.

De Renault Clio 2024 is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Bleu Iron RQH
Rouge Flamme NNP
Gris Rafale KQJ
Gris Schiste KQG

Noir Étoilé GNE
Orange Valencia EQB
Blanc Glacier 369

Renault Clio Blauw - Blue Iron RQH

Val op in de Renault Clio voorzien van een speciale blauwe metaallak met vernislaag. Met deze stoere en opvallende kleur, maak jij tijdens iedere rit een statement. Ga voor stijl, ga voor Blue Iron RQH.

Renault Clio
Renault Clio

Renault Clio Rood - Rouge Flamme NNP

Ga voor vurig met een Clio in de kleur Rouge Flamme NNP. Deze pittige rode kleur is onweerstaanbaar aantrekkelijk. In combinatie met het Color Pack Interieur Rouge vliegen de vonken er vanaf.

Renault Clio Grijs - Gris Rafale KQJ

Eén van de populairste kleuren voor een auto is grijs. Deze grijze Gris Rafale KQJ tint is dan ook absoluut stijlvol en tijdloos. De metaallak met vernislaag zorgt voor extra bescherming en een mooie metallic afwerking.

Renault Clio
Renault Clio

Renault Clio Grijs - Gris Schiste KQG

Kies voor de Gris Schiste standaardlak met vernislaag en raak nooit uitgekeken op jouw Clio. Deze ontzettend veelzijdige kleur is veilig en tijdloos. Wil je jouw Clio extra persoonlijk maken? Bekijk dan diverse opties en accessoires.

Renault Clio Zwart - Noir Etoilé GNE

Zwart staat in de top 3 van de meest populaire autokleuren in Nederland. Met de Noir Etoilé GNE zit je altijd goed. Ervaar elke rit weer enorm veel rijplezier in jouw Renault Clio. Toch een klein kleuraccent geven aan je zwarte bolide? Voeg de Pack Look Exterieur Orange toe voor een persoonlijke touch.

Renault Clio
Renault Clio

Renault Clio Oranje - Orange Valencia EQB

Laat je verleiden door de Renault Clio in de kleur Orange Valencia. Dit is de nieuwste Clio kleur, toegepast in een speciale metaallak met vernislaag. Deze laag geeft extra bescherming aan de lak van jouw auto en zorgt ervoor dat Orange Valencia écht oranje blijft.

Renault Clio Wit - Blanc Glacier 369

Wist je dat wit wereldwijd de meest gekozen kleur voor een auto is? En dat is niet voor niks! Ga voor deze onwijs populaire tint op jouw Clio met de Blanc Glacier lak met vernislaag. Maak het plaatje compleet met stoere velgen en mooie accessoires voor een extra persoonlijke touch.

Renault Clio

V: standaardlak met vernislaag SV: speciale standaardlak met vernislaag MV: metaallak met vernislaag SMV: speciale metaallak met vernislaag Kleuren zoals weergegeven op het scherm kunnen afwijken van de werkelijkheid

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!