Clio Motoren

De nieuwe Renault Clio heeft verrassend veel power…
De Renault Clio is bij Stam, afhankelijk van de gekozen uitvoering, verkrijgbaar met twee verschillende motoren. Je kunt kiezen voor een benzine- of hybride motor. Bepaal zelf welke aandrijving het beste bij je past.

Renault Clio

Meer informatie over Clio motoren

TCe 90 GPF - benzine

De nieuwe Renault Clio biedt een dynamische TCe 90 GPF motor, deze motor heeft 90 pk en optimaliseert elke rit het brandstofverbruik. Zo geniet je elke keer van hoge prestaties, soepel rijgedrag en laag verbruik.

E-Tech full hybrid 145 - hybride

Daarnaast is de nieuwe Clio ook verkrijgbaar als E-Tech full hybrid met 145 pk. Deze uitvoering combineert twee elektromotoren met een benzinemotor. In eerste instantie worden de elektrische motoren in stelling gebracht, indien nodig activeert de Clio de verbrandingsmotor. Je rijdt hierdoor tot wel 80% elektrisch in de stad. Nog een groot voordeel is dat je geen stekker nodig hebt voor het opladen, de Clio laadt zich namelijk weer op tijdens het vertragen en remmen.

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 726,60 of € 695,60 voor E-TECH 140, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij), recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw, uitsluitend voor E-TECH 140). . 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. . Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!