Persbericht 2016

Maak kennis met de Renault Talisman Estate en de nieuwe Renault Mégane Estate bij Stam Renault

• Van 16 t/m 19 juni Midzomer Première
• Introductie Talisman Estate en Preview nieuwe Renault Mégane Estate
• Introductieaanbod: Renault Innovation Pack voor Talisman Estate en Mégane Estate; voordeel voor de klant tot wel € 1.550,-
• Tijdens het Première-weekend bij offerte Talisman Estate of Mégane Estate maatpak t.w.v. € 500,- cadeau bovenop het introductieaanbod

Het weekend van 16 t/m 19 juni aanstaande is de perfecte gelegenheid om bij Stam Renault-dealers kennis te maken met de nieuwe Renault Talisman Estate en/of de Renault Mégane Estate. Tijdens dit weekend, het Midzomer Première Weekend, heeft Stam exclusieve aanbiedingen voor wie de Renault Talisman Estate of de Mégane Estate koopt of leaset.


Ruime stationwagons
De Renault Talisman Estate heeft een bagageruimte tot maar liefst bijna 1.700 liter. Hij biedt bijzondere en vooruitstrevende technologie zoals Multi-SENSE, 4CONTROL vierwielbesturing, R-LINK 2 multimediasysteem en allerlei rijhulpsystemen. Er is te kiezen uit efficiënte benzine- en dieselmotoren, met verbruiks- en CO2-emissiecijfers vanaf 3,7 l/100 km en 98 g/km. Ook de nieuwe Mégane Estate – die in september verschijnt – biedt veel innovaties, meer ruimte dan zijn voorganger en de langste laadruimte in zijn klasse.

Groot voordeel op Renault Innovation Pack en gratis maatpak
We bieden ter introductie een speciaal Renault Innovation Pack aan voor zowel de Talisman Estate als de Mégane Estate’,Voor prijzen vanaf slechts € 195,- bevat dat – afhankelijk van de auto – onder meer parkeersensoren, een achteruitrijcamera, een 8,7” touchscreen, Easy Park Assist en dodehoekwaarschuwing. Het voordeel kan oplopen tot wel € 1.550,-.

In het Midzomer Première Weekend hebben we nóg een heel speciale aanbieding; wie tussen 16 en 19 juni een offerte laat maken voor een Talisman Estate of een Mégane Estate en de order vóór 16 juli 2016 bevestigt, ontvangt een maatpak ter waarde van € 500,- cadeau, bóvenop het introductieaanbod! 

   

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!