Espace Accessoires
Maak de Espace helemaal eigen

De Espace barst bijna uit zijn voegen van veelzijdigheid. Bij aanschaf heb je de keuze uit verschillende praktische accessoires.

Ontdek een breed scala aan accessoires die je Espace nóg uitgebreider maken, waaronder een dakdrager, een bagagebox, vloermatten en beschermende carrosserie-elementen. Deze accessoires zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk en naadloos geïntegreerd in het ontwerp van de Espace hybride.

Naast de praktische accessoires bieden we ook geavanceerde technologische toevoegingen, zoals navigatiesystemen, multimediasystemen en parkeerhulpsystemen. Deze upgrades zijn bedoeld om jouw connectiviteit en rijgemak te vergroten, waardoor elke rit in jouw Renault Espace hybride een plezierige ervaring wordt.

Renault Espace

Exterieur
Het exterieur van de Renault Espace is een perfecte combinatie van elegantie en moderniteit. De gestroomlijnde lijnen en dynamische vormen geven de auto een sportieve uitstraling. Met zijn opvallende grille, kenmerkende LED-verlichting en stijlvolle chromen accenten trekt de Espace ongetwijfeld de aandacht op de weg.

Renault Espace

Interieur
Het interieur van de Renault Espace straalt comfort en verfijning uit. Met hoogwaardige materialen en doordachte details is elk aspect van het interieur ontworpen met het oog op comfort en luxe. De ruime en veelzijdige zitplaatsen bieden voldoende ruimte voor passagiers en bagage, waardoor lange ritten aangenaam worden. Het geavanceerde multimediasysteem en het intuïtieve dashboard zorgen voor een naadloze connectiviteit en een moeiteloze bediening.

*verbruik in WLTP gecombineerde cyclus voor esprit Alpine en iconische versies

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.
Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!