Renault Espace motoren


Elektrisch rijden zonder stekker

Renault Espace

Elektrisch rijden zonder stekker
Geniet van elektrisch rijden, zonder dat je de Espace hoeft op te laden. In de stad rijd je zelfs tot wel 80% volledig elektrisch.

Renault Espace

E-Tech full hybrid aandrijving
De Renault Espace E-Tech full hybrid is een zelfopladende hybride auto met een verbruik van slechts 4,6 liter/100 km*. Deze Espace is onder andere uniek door de hoge snelheid waarmee hij nog elektrisch kan rijden: 130 km! De motor heeft een vermogen van 200 pk en is één van de zuinigste in zijn klasse.

*verbruik in WLTP gecombineerde cyclus voor esprit Alpine en iconische versies

*verbruik in WLTP gecombineerde cyclus voor esprit Alpine en iconische versies

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.
Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!