Renault Espace kleuren


Het brede kleurenpalet van de Renault Espace

De Renault Espace is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Blue Nocturne, Blanc Nacré, Rouge Flamme, Gris Schiste Satin, Gris Schiste en Noire Etoilé. De Esprit Alpine uitvoering is gemakkelijk te herkennen aan zijn exclusieve kleur: gris schiste satin.

bleu nocturne RRE

De Renault Espace is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • bleu nocturne RRE
  • blanc nacré QNC
  • rouge flamme NNP
  • gris schiste satin KQL
  • gris schiste KQG
  • noir etoilé GNE

 

*verbruik in WLTP gecombineerde cyclus voor esprit Alpine en iconische versies

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.
Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!