Renault Espace afmetingen


Een echt ruimtewonderGeniet van optimaal comfort en profiteer van royale zitruimte voor 7 personen. De neerklapbare achterbank kan indien nodig 22 cm worden verschoven, waardoor er ook achterin beenruimte in overvloed is. In de uitvoering met 5 zitplaatsen, kun je de stoelen achterover laten leunen voor extra comfort. Met een bagageruimte van maar liefst 777 liter, hoef je je over ruimtegebrek geen zorgen te maken.

Renault Espace

*verbruik in WLTP gecombineerde cyclus voor esprit Alpine en iconische versies

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.
Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!