✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30728 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault CAPTUR Business

Met netto bijtelling vanaf €141,- per maand
Vanaf

€21.490,-

OFFERTE AANVRAGEN


Rijk uitgerust tegen een zo laag mogelijke bijtelling


De nieuwe Renault CAPTUR Business is dé aantrekkelijke oplossing voor de zakelijke rijder die ook privé rijdt en bijtelling betaalt. Zakelijke rijders profiteren nu van een zeer rijk uitgeruste auto tegen een zo laag mogelijke bijtelling. 

Dit zijn de extra's

Perfect design 

Veiligheidssystemen

 
Een krachtige uitstraling, een verfijnd interieur en een volledig te personaliseren design met 2-tone kleurstelling. De nieuwe Renault CAPTUR Business is groot, ruim en modern en maakt indruk wanneer je bij klanten voor komt rijden. Representeer je bedrijf met deze comfortabele SUV en geniet van elke rit.Extra opties op de Renault CAPTUR Business zijn een CoreNav navigatiesysteem, parkeersensoren achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en 16” stalen wielen met wieldoppen. Het moderne zakenverkeer vraagt om moderne en gebruiksvriendelijke technologieën. De nieuwe Renault CAPTUR Business is uitgerust met deze allernieuwste technologieën, zoals Active Emergency Braking, Lane Keep Assist en Safe Distance Warning. Zo maakt de Renault CAPTUR Business weer een stap richting autonoom rijden.

 

Nieuwe Renault CAPTUR Business Plug-in Hybrid

Zeer gunstige bijtelling 

De nieuwe Renault CAPTUR Business is ook beschikbaar als Plug-in Hybrid. De nieuwe Renault CAPTUR Business Plug-in Hybrid biedt de responsiviteit en het comfort van elektrisch rijden én de veelzijdigheid van een hybride.

De Plug-in hybride (PHEV) is een tussenvorm van een hybride en volledig elektrische auto. Bij een PHEV beschikt de auto over een brandstofmotor en een grotere batterij, die je met een stekker kunt opladen. Hierdoor kun je tot 65 kilometer volledig elektrisch rijden, en kun je voor de aandrijving van de wielen, zowel de batterij als de brandstofmotor aanspreken.

RENAULT CAPTUR BUSINESS PLUG-IN HYBRID
Er wordt bij aankoop van een auto vaak veel voordeel gegeven, maar de bijtelling wordt bepaald aan de hand van de prijs zonder voordeel. Renault verwerkt dat voordeel nu direct in de catalogusprijs. Zo profiteer jij als zakelijke rijder van een zeer gunstige bijtelling op deze Renault CAPTUR Business.


BEREKEN JE BIJTELLING

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.