✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30723 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault CLIO Business

Met netto bijtelling vanaf €115,- per maand
Vanaf

€17.490,-

OFFERTE AANVRAGEN

 

Rijk uitgerust tegen een zo laag mogelijke bijtelling


De Renault CLIO Business is dé aantrekkelijke oplossing voor de zakelijke rijder die ook privé rijdt en bijtelling betaalt. Zakelijke rijders profiteren nu van een zeer rijk uitgeruste auto tegen een zo laag mogelijke bijtelling. 

Dit zijn de extra's

Perfect design 

Veiligheidssystemen

  
Extra opties op de CLIO Business zijn een CoreNav navigatiesysteem, Parkeersensoren achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en een met leder bekleed stuurwiel.Nog meer kwaliteit, nog meer technologie. Veel elementen uit de hogere segmenten vind je nu in de in de Renault CLIO Business. Hij is slim, verleidelijk, technologisch geavanceerd, luxe en zeer comfortabel. 

Je wordt goed beschermd dankzij de noodstopbekrachtiging, Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist en de vele veiligheidssystemen, waaronder voetgangersdetectie. De Renault CLIO is uit te rusten met de nieuwste Renault EASY DRIVE-oplossingen. Zoals de Around View Monitor en Easy Park Assist.

 

Nieuwe Renault CLIO Business Hybrid

Zeer gunstige bijtelling 

 
De CLIO Business is ook beschikbaar als Hybrid.
De nieuwe Renault CLIO Business Hybrid
beschikt over een nieuwe, zichzelf opladende hybride aandrijving.
Dit zorgt voor ongekend rijplezier en zuiniger rijden.

RENAULT CLIO BUSINESS HYBRID
Er wordt bij aankoop van een auto vaak veel voordeel gegeven,
maar de bijtelling wordt bepaald aan de hand van de prijs zonder voordeel.
Renault verwerkt dat voordeel nu direct in de catalogusprijs. Zo profiteer jij als
zakelijke rijder van een zeer gunstige bijtelling op deze Renault CLIO Business. 

BEREKEN JE BIJTELLING

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.